streda 14. októbra 2015

Happy Family House

Už mesiac vlastním The Sims 3 a dnes je 3. deň čo som pracovala na tomto dome. Názov, ako vždy, nie je originálny a je to asi najťažšia časť vôbec, nejak tento pozemok nazvať :D. Je to pre takú typickú rodinku s domácim zvieraťom (ja som zvolila psa, ale je to samozrejme vaša vec, pre ktoré zviera to využijete)..
Tento domček je postavený v krásnom meste APPALOOSKÉ PLÁNE :).


EXTERIÉR + ZÁHRADA


Vonku pred domom nájdete jazierko a 3 parkovacie miesta. Za domom majú deti veľké "útočisko", vedľa ktorého si môžete ešte niečo pridať (napr. keď chcete mať koňa, tak je ta krásne miesto pre prekážku).

V záhrade nájdete búdu pre psa, ohnisko, altánok, gril, 2 nafukovačky do bazéna. V plote je aj brána, ktorou sa dostanete za dom (deti na útočisko).













INTERIÉR


Tu nájdete pri vstupe do domu obývačku, krb, 2 kúpeľne, jedáleň, kuchyňu, pracovňu, vchod do záhrady a v strede domu som spravila taký "stred" (pojem kútik by sa asi ťažko hodil) pre najmenších :).
















Na druhom poschodí nájdete kúpeľňu, spálňu prepojenú s malým šatníkom, 2 detské izby a jednu spoločenskú miestnosť, ktorá je rozdelená následovne:

1. časť spoločenskej miestnosti - stolný futbal a šípky
2. časť spoločenskej miestnosti - malá gitara, stojan na maľovanie, šachy, klávesy a veľké vstavané akvárium (prepojené s detskou izbou).




















Dodatky potrebné k stiahnutiu:

DOWNLOAD

DOWNLOAD (The Sims 3 výmena)

4 komentáre:

  1. Exteriér je veľmi pekný :) s interiérom by som sa ale omnoho viacej vyhrala.. viem, že to trvá dlho a je s tým piplačka ale stojí to za to! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, no ohľadom toho vyhrania sa s interiérom.. Ja to vždy moc prehnám a preto moje stavby šplhajú do výšky okolo 100 000 - 200 000 Simoleonov kvôli tomu, pretože som veľká puntičkárka a niektorí ľudia to moc radi nemajú, takže to tak "polovične" zariadim, aj tak si to podľa mňa polovica ľudí zariadi podľa seba :)

      Odstrániť
  2. tak to je úžasný, já to takhle nikdy nedokázala udělat :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezké!! :) Mě jdou dělat simíci a patlám se s foceníma kde čím vším.. ale stavění domů.. to je pro mě jedna velká záhada :D

    OdpovedaťOdstrániť