piatok 25. decembra 2015

The Sims 4 - Fotky z hry + prvé dojmy - McCallister

Ahojte!
Včera bol najkrajší sviatok celého roka - VIANOCE! A samozrejme jeho súčasťou je aj samotný Ježiško, ktorý ma tento rok obdaroval hrou The Sims 4. Túto hru som poriadne nehrala, iba sa teraz s ňou zoznamujem. Hrala som ju u kamarátky (dokopy asi 3 hod. za tie 2 dni), u bratranca som iba sledovala ako ju hrá + 48 hod. DEMO na Origine a Create a Sim DEMO. 

Včera večer som si ju iba inštalovala a samozrejme som posťahovala všetko možné do hry - cez vlasy, oblečenie po líčenie. Dnes som si ju officiálne zapla, postavila som Simíkom sídlo a hrala. Moje dojmy sú zatiaľ skvelé, nechápem, ako som mohla túto hru od vydania tak neznášať - to bude asi tým, že som zvyknutá na The Sims 2 a celkovo The Sims 2 bude vždy na prvom mieste.


Vytvorila som si rodinku s priezviskom McCallister - veď je vianočná nálada, v telke chodí môj obľúbený film SÁM DOMA a ako vždy som nevedela vymyslieť priezvisko!

Jessica a Mike McCallister - škoda, že sa v CAS miestnosti nedajú upraviť vzťahy v rodine. Mali to byť manželia, no na ich vzťahu sa poctivo pracuje :)



A teraz vám už ukážem pár fotiek z hrania tejto rodinky :)
Interakcie z pohľadu pusinkovania sú úplne rozkošné!









Na koniec tohoto malého informatívneho článku by som chcela ešte podotknúť, že mi príde vtipné a absolútne nereálne, že po pár flirtujúcich interakciách sa už Simíci chcú zasnúbiť :D. Príde mi to dosť unáhlené oproti TS2 a TS3 - tam ste museli pracovať dlho na tom, aby Simíci mali taký vzťah.
Obrovské plus u mňa dostáva táto hra hlavne CAS, kde sa navrhnú úplne originálni Simíci. A najviac sa mi na tejto hre páči hlavne to, že pri fotení sa mi krásne zaostria Simíci a prostredie za nimi sa trochu "rozmaže". Som veľmi spokojná, už sa len naučiť hrať túto hru, pretože prvé momenty sú najhoršie :D..

Aký bol váš Ježiško? :)

4 komentáre:

  1. V TS3 bylo snadné vybudovat vztah, úplně super mega mi to přišlo v TS1, tomu už se nic nevyrovná. :D Tam se člověk mohl zbláznit, aby z nich byli aspoň přátelé. :D Ale každé číslo má cosi do sebe, na TS4 si zvykneš určitě rychle.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem ti k Sims4, po ktorej si ako verný Simáč určite túžila. Tento Sims sa mi z hľadiska grafiky páči viac a aj z hľadiska vytvárania simíkov, ak sa poriadne pohráš, môže sa podobať aj na reálne osoby

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si pod stromček kúpila nový dodatok k Sims 4 - Společná zábava :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som najprv The Sims 4 tiež nenávidela, milujem TS3. Ale keď som si TS4 kúpila, celkom sa mi to zapáčilo :)

    Pekný zvyšok Vianoc :)

    OdpovedaťOdstrániť