utorok 14. novembra 2017

Veľká The Sims 4 Psi a Mačky GIVEAWAY!

Už je to 5 dní, kedy tvorcovia hry The Sims vypustili oficiálne do sveta nový dodatok (alebo herné rozšírenie) Psi a Mačky, ktoré nám prinieslo maznáčikov! 
Tým, že mám momentálne spoluprácu so spoločnosťou EA, tak som sa rozhodla spraviť aj ,,menšiu" giveaway o toto úžasné herné rozšírenie, kde piatich z vás odmením maznáčikmi a dokonca to dostanete odo mňa ako Mikulášsky darček (alebo skorší Vianočný darček)!

Pravidlá losovania sa nemenia, stále sa spolieham na môjho kamaráta z random.org, ktorý vyberie 5 výherných komentárov - ak budú splnené podmienky, tak hru získaš, ak nie, losujem znovu. 

A aby toho nebolo málo, môžeš sa zapojiť s dvoma komentármi = 2x väčšia šanca na výhru!
(samozrejme, rozhoduje kamarát z odkazu hore, no koho by nepotešilo mať 2 komentáre do súťaže?)

Losovanie prebehne tak, že napíšem čísla od 1 do počtu zapojených komentárov a program mi vyžrebuje 5 čísel (čísla výherných komentárov), ktorí získajú hru!

Už vlastníš The Sims 4 Psi a Mačky? Zapoj sa a daruj ich kamarátovi, kamarátke, priateľke, priateľovi, rodinnému príslušníkovi, alebo poteš niekoho blízkeho!

K tomu, aby si sa mohol/mohla zapojiť, potrebuješ splniť tieto podmienky:

POVINNÉ PODMIENKY (KOMENTÁR #1):

  • Napísať mi, ktorého maznáčika vytvoríš ako prvéhoči to bude pes alebo mačka, plemeno, meno... kľudne sa rozpíš, rada si to prečítam a možno naberiem inšpiráciu.
  • Napísať svoju E-MAILovú adresu, kde ťa poprípade výhry môžem kontaktovať.

BONUSOVÝ KOMENTÁR #2 (NEPOVINNÉ):

  • Sledovať ma na hociktorej mojej sociálnej sieti: Facebook, YouTube, Twitter alebo Google+, čím zvýšiš svoju šancu na výhru a môžeš mať 2 komentáre = 2x väčšia šanca na výhru!
Nezabudni pripísať, ako sa voláš na určitej sociálnej sieti (v prípade sledovania na Twitteri chcem ID účtu - @TvojeMeno) a kde ma sleduješ, nech si to viem skontrolovať.

Je povinné vlastniť základnú hru The Sims 4.
Giveaway je sponzorovaná spoločnosťou EA.

Giveaway trvá od 14.11.2017 do 5.12.2017, výhercov vyhlásim 6.12.!

121 komentárov:

  1. Jako první vytvořím určitě pejska - akitu, protože toto plemeno se mi velice líbí. Jméno bude Hachi, jako ve filmu Hachico, příběh psa, který mám moc ráda, je to moje srdcovka...

    E-mail: vercikas@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sleduji tě na Facebooku, YouTube a Google+, na všech třech serverech se jmenuji stejně: Veronika Synková.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. První si vytvořím pejska, asi zlatého retrívra a pojmenuju ho nějak pěkně, možná že Bella :) potom ho umístím do rodinky o kterou se starám už přes 4 generace :)

    Email: david.valenta96@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak já si nejdřív vytvořím naši kočku, která se jmenuje Kiki. Kvůli jejímu zbarvení jí občas říkáme tygřík - je celá bílá, ale na hlavičce a hřbetu má černé a rezavé pruhy. Sleduji tě na Facebooku :)
    E-mail: konarikova.evi@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jako prvního vytvořim kocoura Adolfa, kterého mam i v reálném světě. Plemeno nemohu říci protože je to vesnicka směs :D
    Hodili nam ho v létě do dřevniku a prostě se mu nedalo odolat :) Takový obyčejně neobyčejný kocourek

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A protože jsem velká milovnice koček, tak všem mým rodinám dám alespoň jednu kočku jako mazlíčka :D na psy samozřejmě taky nezapomenu, ale kočky prostě budou všude :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pokud to bude možné, jako první bych se pokusila vytvořit naše dva hafany (jorkšíry), především proto, že bych chtěla vidět, jestli se ti virtuální budou chovat úplně stejně, jako ti naši (lenoši největšího kalibru). :D

    Jsem na toto rozšíření opravdu zvědavá, vypadá to velice dobře a už mě moje dosavadní sbírka rozšíření začala trošku nudit. :D
    E-mail: ajus.fialova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Rozhodně psa..Něco malého a chlupatého nebo nemusí být chlupatý(takže asi Mops,nějaká ta chlupatá Čivava nebo Yorkshire).Přeju Všem hodně štěstí! :D

    E-mail:simon.schultzeova16@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jako první bide pejsek. Buh ví z jakeho plemene ho budu delat, protoze to bude nase cerna opice :D jmenuje se Connie a je krizenec, nejpodobnrjei by to byl asi retriver obarveny na cerno. :D
    Email je alzbetapavkova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. První, koho si vytvořím, bude štěně border kolie, jsou to úžasní psi a když jednoho zatím nemůžu mít doma, bude alespoň ve hře :)
    Jméno pro něj nemám, ale už teď vím, že to bude nějaké, které má hodně samohlásek.

    můj e-mail: ki1rinne@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj :). Jako první bych si asi vytvořila pejska. Nejlépe nějakého malého. Nejspíše čivavu, teda pokud tam je :D. Jmenovala by se nejspíš Amy. Byla by světle hnědá a možná sem tam nějaký černý puntík nebo něco takového :D
    Email: tereza.hof@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sleduji tě na Google+ pod jménem Ki Rinne.

    (A měla jsem pocit, že i na Fb, ale to byla očividně mýlka...)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. a sleduji tě na fb--> Terez Nováčková❤

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Sleduji tě na facebooku : Tereza Hofschneiderová
    Email: tereza.hof@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  15. jako první bych vytvořila kočičku,když ji nemohu mít doma tak aspoň ve hře.. jakékoliv plemenk,hlavně aby byla moji nejoblíbenější siminky. měla by bílou barvu a jmenovala by se Míca nebo Sušenka🍪🍪❤ ----> terytomi@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Jako první bych vytvořila sibiřskou kočku - velký huňatý ocas, zelené oči a štětiny z uší... Pojmenovala bych ho Ermis :)

    Email:carterbetty@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Jako první vytvořím svoji Čikinu která je celá bílá a krátko srstá čivava společně s jejím bývalým parťákem Karlíkem což bylo zatoulané koťátko které k nám přišlo když jsem pejska dostala.
    Email: Gabos@post.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Sleduji tě pouze na youtube.
    Jméno na youtube - SofBluedew

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jako prvního mazlíčka vytvořím psa, bude to černobílý kavalírek, protože přesně takového vlastním. Bude se jmenovat Bonnie a bude mít velké hnědé oči. Potom ji umístím do rodinky, za kterou hraji docela dlouho a je to moje jediná rodinka ve hře. Email - sofie.kripska@gmail.com

      Odstrániť
  19. Ako prvé zviera vytvorím mačku. Bude to môj kocúrik s menom Garfield. Je tučný a oranžový. Je to kríženec, no možno vyberiem nejaké plemeno ktoré sa mu bude podobať. :)

    Email:EmaMC@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ahoj, je super, že takto pořádáš soutěž, těm pěti výhercům to předem moc přeji a určitě jim to udělá radost. :) Já jako první vytvořím nejspíš kočku, bo jsem člověk kočkoidní. Jen se nemůžu rozhodnout jestli budu experimentovat anebo se rovnou vrhnu na mého britského miláčka Maxíka. S tím se člověk sice moc nevyřádí, protože je šedomodrý, ale myslím si, že neodolám a vytvořím si ho i ve hře. Jedna moje rodinka ale čeká na hafana, nějakého většího loveckého psa, nejspíš setra. Moje teta kdysi mívala irského setra Sama a byl to poklad. Nádherný rezavý velký pes s bílou náprsenkou, což se u nich zrovna dvakrát nevidí. Ráda bych na něj takto zavzpomínala. :)

    email: tkuh.hry@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  21. A sleduji tě na Google+ a YoutTube pod jménem Britney Gladeson. :) Viděla jsem už dávno několik tvých videií, akorát já si málokoho dávám do odběrů...tak teď už ho přidávám. :)

    email: tkuh.hry@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Zdravím. :)
    Na mazlíčky čekám už hodně dlouho a žádný jiný dodatek ani nechci. Tak zkusím tuhle soutěž, možná budu jedna z těch šťastných. Takže jako prvního mazlíčka, co bych ve hře udělala je stoprocentně můj pejsek jménem Kim. Je mu 11 let, mám ho od svých dvou let. Je to trpasličí pinč :). No, sice to tady není, ale jako druhého bych vytvořila našeho druhého psíka, kterého máme asi teprve 2 roky z útulku, byl týraný, je to kříženec německého ovčáka a huskyho. Jmenuje se Sid, s Kimem jsou skoro jako bratři, všude jsou spolu. Nesměl by v simsu společně s Kimem chybět.

    Email: alenasmilowska@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ahoj, určite si vytvorím ako prvého maznáčika psíka :) konkretnejšie dvoch psíkov. Jedného yorkshira a jednu border colliu❤ meno pre yorka Denis(podľa reálneho môjho psíka) a meno pre borderku Connie❤
    Moja emailová adresa je: laila0@centrum.sk
    A nesledujem ťa zatiaľ nikde ale začnem ťa sledovať na facebooku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Jako první si vytvořím pejska a bude to Husky jménem Monty :) kalivodka03@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Kdybych vyhrála tak jako prvního vytvořím fenku, Huskyho, bude se jmenovat Vločka. Bude mít každé oko jinak zbarvené. Vločka bude věrná, přátelská a aktivní.
    Můj email je adik.roz@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Kristína Straková14. novembra 2017 o 16:27

    Ahoj! Je milé, že uděláš radost tolika lidem. :)
    Mazlíčci jsou opravdu chtěný dodatek,který hru krásně oživí. Jako prvního mazlíčka bych si vytvořila svého kocourka. Byl obyčejný kocour, který se potuloval na družstvu se svými bratry a sestrami. Byla jsem tehdy škrvně, které milovalo kočky. Můj malý sen bylo mít zvířatko, bohužel jelikož bydlím na bytě máma mi to nedovolila. Jednoho dne jsem šla s dědou na družstvo, jen tak mě napadlo kočku si sebrat domů a samozřejmě táta nebyl proti. :D Tak jsem si tehdy vybrala kocourka a pojmenovala ho Mourek. Mourek měl jemnou, sněhově bílou srst s rezavými flíčky kolem očí a rezavým hřbetem. Máma mi ho po dlouhém přemlouvání dovolila. :D Konečně se tehdy můj malý chlupatý sen vyplnil. Po asi půl roku z Mourka vyrostnul silný a zdravý kocour. Tehdy to bylo asi necelý měsíc před Vánocemi. V jeden den jsem šla na něj kouknout, ale byl pryč. Čekala jsem pár dní a nakonec se našel...o několik dní jsem si všimla, že začal trochu kulhat. Měl něco se zadní tlapkou, měl tam menší ránu, které jsme si tehdy nevšimli. Blížil se štědrý den. Mourek byl na tom hůř a hůř, chtěli jsme ho sebrat k veterináři, jenže byly svátky, tudíž nikdo nebyl k dispozici. Nastal štědrý den. Večer, v dešti ležel při garáži, tak odnesli jsme ho zpět do garáže. Na druhý den ráno jsme šli na něj kouknout. Ležel na bohu, umřel. Měla jsem ho jen krátce, ale byl úžasné stvoření. Vytvořila bych si ho proto abych si připomenula zážitky, které jsme spolu zažili. ^^
    /oh trošku jsem se rozepsala/
    Přeji všem hodně štěstí! :)
    Sleduji tě na Youtube jako Kristin Arrow a mám like na tvé fan page na FB pod jménem Kristína Straková.
    Email: kristinastrakova4@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Také tě sleduji na YouTube.
    Jmenuji se tam Adéla Roženská

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Sledujem na Fb ako Ema Svatikova a na YTB ako Ema Svatíková :)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Jako první bych vytvořila čivavu Charlieho, který už mezi námi není, a tak bych s ním byla aspoň přes monitor..
    Je moc hezké že děláš takovou giveaway, mnoho lidí si mazlíčky nemůže dovolit. Sleduju tě pravidelně na Facebooku, můj e-mail je susenka8505@gmail.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Kristína Straková14. novembra 2017 o 16:55

    Like i odběr splněno. ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Takže já bych si vyrobyla nejprve pejska a nejspíše by to byl můj budoucí, kterýho bych si chtěla pořídit až budu bydlet sama. Byla by to rasa francouzského buldočka (má nejoblíbenější rasa pejska). Byl by to kluk (pes) a jmenoval by se Rony, podle toho nejúžasnějšího pejska co jsem zatím viděla, tento pejsek miloval více svého páníčka jak sebe.
    Moje emailová adresa : Lucinka.bubnova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Sleduju tě na fb stránce jako luciášek Bubnová.. a na youtube také jako luciášek bubnová :D a ještě jednou pro jistotu muj email je: Lucinka.bubnova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Jako prvního mazlíčka bych si vytvořila pejska, nejspíš by to nějaký ovčák, naprosto miluju takové typy psů. Popravdě nevím, jak bych ho pojmenovala, protože jméno vybírám jako poslední podle celkového dojmu.
    Začala jsem tě sledovat na YouTube a dala ti lajk na Facebook :) Všude se jmenuji Tereza Zákravská

    Email: terezazakravska@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Já bych jako první mazlíčka vytvořila asi Staforda. Já tyhle psi miluji ,ale nemůžu ho mít doma ,protože můj taťka má alergii na srst ,tak bych ho chtěla mít alespoň virtuálně. Byla by to fenka a jmenovala by se Willow. Možná bych si vytvořila i britskou kočku ,která by se jmenovala Maya ,ale nejdříve pejska.
    Sleduji tě na facebooku jako Alice Feriková
    Email: ferikovaalice@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Ahoj, jako prvního bych si vytvořil mého psa Benjiho, který je border kolie a o tom, že si ho vytvořím sním už hodně dlouho a může se mu to splnit. Vzhledem k tomu, že mi je 14 tak nemám dost peněz k zakoupení psů a koček, takže doufám ve výhru��
    E-mail : robin.dorotik@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Sleduju tě na facebooku i na youtube, moc se mi líbí tvá videa��
    E-mail: robin.dorotik@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Vytvořila bych si nejpravděpodobněji kocoura. Měl by černou, dlouhou srst a červené oči. Na krk bych mu dala rolničku. Vlastnosti by měl - lenoch, nenažranec a chlupáč. Jeho jméno by bylo Kuro.
    Nemám nějaký velký důvod ho vytvořit, pouze jeden a to je ten, že je to můj oblíbený charakter z anime Servamp.

    E-mail: mbolinova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Ahoj!
    Jako první bych chtěl vytvořit kočku Sphynx, protože je to podle mě nejhezcí rasa a ta v TS3 nešla vytvořit. :( Jestli to bude kočka, nebo kocour ještě nevím, ale holka by byla Cleopatra a kluk Budha. :D
    E-mail: veselymatej159@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Ahoj, abych pravdu řekla jsem v tomto světě v podstatě nováček. The Sims hraji z přestávkami už asi 15 let a samozřejmě jsem začínala jedničkami :-) pamatuji si jaká to byla událost když vyšli dvojky. Teď jsem začala znovu hrát po dlouhé době a nestačím se divit. Díky sociálním sítím už to není jen o hraní...zatím nevím jestli je to dobře nebo špatně, ale ještě se v tom celkem plácám :-D mám pouze základní hru a zatím mi to nějakou dobu bude muset stačit. Každopádně kdybych měla nejnovější dodatek, jako první bych určitě vytvořila našeho Mišku. Je to 6ti letý Bišonek. Člověk by řekl že v jeho věku už bude mít rozum a bude klidnější, ale je to hrozný pošuk. Navíc co se narodila dcerka tak ještě žárlí a hlídá, takže jakoukoliv návštěvu vítá štěkáním, ale jinak je to miláček :-)
    Tak přeji hezký den a sobě budu držet palce :-)
    sleduji tě Na FB (Peťulka Pikaču Kubátová) YouTube a Google+ (Petra Kadlecova)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jej, zapomněla jsem mail :-D petra-kubatova@centrum.cz

      Odstrániť
  40. Ahoj! :)
    Jako první bych jsem si vytvořila lišáka jménem Ben ����
    Lišky mě v The Sims 4 psi a kočky nejvíc překvapily a jsem za ně ráda. ❤

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jmenuju se Alexandra Skalská.
      Fb:Alexík Skalská
      YouTube: Alexandra Skalská
      Email: alexandra.skalska@seznam.cz

      Odstrániť
  41. Ahoj, určitě jak první vytvořím našeho jezevčíka Žofrého (to jméno jsme mu nedali my :D). Taky bych ráda vytvořila babiččiného westíka a jorkšíra.
    A rozhodně nemůžu odolat tvorbě lištičky :)

    Můj email: terka.ebertova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Ahoj, ako prvé tri zvieratá si plánujem vytvoriť k môjmu mladému páru, a to huskyho, ktorému dám meno Qatar, potom šteniatko mopslíka menom Kessy a kríženého kocúra menom Ralph ( jedno z týchto zvierat by som chcela mať v budúcnosti :) ). Snáď to budú nejak zvládať :D. A potom neskôr si vytvorím labradora Jeffa, ktorého som mala ako malá :( :).
    E-mail: emaleagalovicova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Začala jsem tě sledovat na YouTube a Google+ (jsem tam jako Honey Stump).
    A na Facebooku (jsem jako Tereza Ebertová). :))

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Sledujem ťa na twitteri, moje ID je @emalg41
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Jako první mi do rodinky padne lišák Dandelion, jelikož matka a dcera jsou zrzky a jako druhého bych vytvořila německého ovčáka Geralta, aby se vyrovnal povahou tátovi a synovi. :)
    E-mail: adele.breezy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  46. Ahoj :)Veľmi by som chcela toto rozšírenie. Ako prvé zvieratko by som si 100% urobila nejakého veľkého psa. Mám rada veľké psy. Meno asi DAISY. Bola by to možno nejaká vižla. Dúfam že vyhrajem. Vyhrať sa mi ešte nikdy nepodarilo...No čo...Možno sa tento-krát zadarí. Moj E-mail: monika-12@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Sledujem ta na FACEBOOK. / E-mail: monika-12@centrum.sk ( Mám nastavený anonymný použivateľ. )

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Jinak tě sleduji i na twitteru pod ID @youtubemeli

    OdpovedaťOdstrániť

  49. Ahoj, jako první si určitě vytvořím pejska plemene mops, jmenovat se bude Angee, vytvářet ji chci podle mopsíka mojí setřenky, Angee jsou teprve dva měsíce, miluje růžovou, ale nejvíc miluje růžové ponožky, přesně tak ponožky, je schopná vás chytit za ponožku a tahat ji s vámi klidně po celém domě hlavně že je to ponožka, je naprosto úžasná, prostě láska na první pohled. Tak tohle je vše malinko jsem se rozepsala o její lásce k ponožkám. Ještě bych chtěla dodat že je super že takhle dáš pěti lidem rozšíření.Sleduji tě na Youtube jako Gloria Queenway.

    Email: gloria.quuenway@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Ahoj, jako první si vytvořím rodinu s pejskem. Bude se jmenovat Bella.Vytvářet jí budu podle mého pejska. Je to kříženec. Její mamka je německý ovčák ale táta se neví. Nejspíš jí dám jen obojek. Bude chytrá, přátelská a hravá je neskutečně hravá nejraději si hraje s míčem. Když příde tak nám pod nohy dá míček a skáče.to je asi vše.

    Emai- aneta.wania@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Sleduji tě na youtube(tam se jmenuju Wanetka133) a na Facebooku (tam jsem Aneta Waniová)

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Jako první určitě vytvořím 2 pejsky. Ty co mám doma. Boloňský psík Daisy a Jezevčík Andy. Ale samozřejmě si vytvořím i nějakou kočičku a použijí na ní paletu barev. ��
    E-mail - bara2207@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Sleduji tě na Fb - Barča Bártková
    Yt - Barunka 2207

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Vytvořila jsem pejska, francouzského buldočka, celého černého, jménem Ríša :) A klasickou domácí kočku Miky :)
    Lolle2311@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Tak tady je ještě můj druhý komentář :-) a pro jistotu ještě jednou... sleduji tě Na FB (Peťulka Pikaču Kubátová) YouTube a Google+ (Petra Kadlecova)

    OdpovedaťOdstrániť
  56. Ahoj, jako první bych jsem si vytvořila rozhodně Shar-pei zlatého jako doma. Jmenovala by se Beauty! :)
    erica.skalska@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  57. Sleduji tě na YouTube: Erica Skalská

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Jako první vytvořím pejska :) čivavu :D
    Email: hejduk.adam@zsbcuo.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Na FB tě sleduju jako Adam Hejduk (Email: hejduk.adam@zsbcuo) pro jistotu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  60. Ahoj
    Jako prvního mazlíčka bych vytvořila našeho pejska, je to anglický kokršpaněl a jmenuje se Tarfy, s ním bych si ještě vytvořila kocoura, ragdol (ku) jmenoval by se pravděpodobně Garfield, protože by byl líný a tlustý, a možná také havanského psíka...
    Email: adamusilova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  61. A také tě sleduji na YT (Áďa Musilová) a i teď na FB (tam jsem taky jako Áďa Musilová)

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Jako prvního mazlíčka si vytvořím určitě psa, HUSKYHO kterého pojmenuji Ben. Protože ho mám doma a to plemeno se mi moc líbí. Bude mít jedno oko modré a druhé zelené.

    EMAIL: barborasamalikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  63. A také tě sleduji na YT (Barbora Šamalíková) a i na FB (Barča Šamalíková)

    OdpovedaťOdstrániť
  64. Jako první bych si vytvořila mopsíka, což je plemeno malého psíka.😇 Ještě nevím, jak by se jmenovala, ale chci, aby to bylo štěně a bude takové roztomilé, veselé a tak.😁 můj email: valerkavach@seznam.cz
    Sleduju tě na YouTube a mám lajk i na FB stránce.😃

    OdpovedaťOdstrániť
  65. Předem všem přeji výhru a ať vyhraje Ten, který si to doopravdy zaslouží.
    Také děkuju za poskytnutí soutěže. ♡

    Jako prvního mazlíčka bych nejraději vytvořila zebru, bohužel koně v nabídce nejsou, doufám že je v budoucnu přidají, jsou to má oblíbená zvířata a když jsem se dozvěděla že v dodatku nebudou, upřímně jsem byla zklamaná a doufám že je v budoucnu přidají ve formě aktualizace a ne v novém dodatku :D

    Takže z toho co mám na výběr; vytvořila bych Akitu Inu (psí plemeno) co nejpřesněji jako jednu, co vidím u jedné rodiny u nás ve městě. Je krásně zbarvená takže si vyhraju s paletkou a štetci. Jméno by určitě měla anglické, bylo by to jedno z těchto: Atilla, Bella, Sunny, Willy nebo Tessa. *-*

    Nejvíce mě na Sims baví vytvářet Simíky a dodatek Psi a kočky by mi vytváření hodně obohatili. ^.^

    Ještě jednou přeji všem hodně štěstí! ^^

    Můj email: vercasamkova@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  66. Na YT tě odebírám jako Veronika Samková.
    Na FB mám like jako Verča Veruš Samková.
    Na Google tě sleduju jako Veronika Samková.

    OdpovedaťOdstrániť
  67. Takže..jako prvního bych vytvořila psa. Nejspíš huskyho se jménem Annie (samice). Samozřejmě k tomu bych jí vytvořila partnera..Benny.

    můj email..: maja.sindelkova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  68. Tak ja by som ako prvého maznáčika vytvoril asi mačku. Ono je to ťažké. Milujem jednak psy a jednak aj mačky. Ale v tomto prípade vyhráva mačka. Bola by to určite siamská mačka alebo perzská mačka. V tomto prípade by som nad tým asi dlho premýšľal, pretože obe plemená patria medzi moje najobľúbenejšie. A volala by sa Cindy.

    e-mail: pavlisinovic@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  69. Na Facebooku ťa sledujem ako Tomáš Pavlišinovič, na Youtube ako Tomáš, na Google+ ako Tomáš a na Twitteri ako @t_pavlisinovic

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Vytvorim prvni kočku sirskou jmeno lluna

    OdpovedaťOdstrániť
  71. Jako první vytvořím určitě zrzavou perskou kočku jménem Amy. Miluji chundelatá zvířátka a kočky, takže jasná výhra. Bude to pěkně lenošná potvůrka! :D
    Můj email: divkamezistranami@seznam.cz
    Přeji krásné Vánoce tobě i tvým simíkům! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Vytvořil bych si pejska, německého ovčáka ... doma mám kočičku tak aspoň v té hře bych mohl mít pejska :) :D
    Můj email: BosseyCZ@seznam.cz
    Sleduju tě na YT: JoséĐeŁano
    FB: Břetislav José Kocur
    twitter: nemám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Vytvořil bych si pejska, německého ovčáka ... doma mám kočičku tak aspoň v té hře bych mohl mít pejska :)
    Můj email: BosseyCZ@seznam.cz
    Sleduju tě na YT: JoséĐeŁano
    FB: Břetislav José Kocur
    twitter: nemám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  74. Vytvořím si kopii mojeho milovaného kocourka Arteeho :)

    mart.mensik@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  75. Hmm ťažké, ale asi by som ako prvého vytvorila svojho veľkého medveďa, nemeckého ovčiaka Maxa :P trošku má mrzí, že sú v dodatku limitované veľkosti, lebo Max je naozaj obrovský :D
    Magicovagab@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  76. Ahoj, první otázka velmi lehká :-) bude to pejsek - pokud možno Irský vlkodav, jelikož jsem s tímto plemenem vyrůstala. Prvního si moc nepamatuji, jelikož jsem byla moc malá ale druhý se jmenoval Casur (Casuarius Antorema a byl to šlechtic, takže s modrou krví ;-)). Po něm sme už pejska neměli, protože sme se přestěhovali do bytu a takovýto velký pejsek do bytu prostě nepatří.
    erika.chytilova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  77. Sleduji tě na Twitteru a mé ID je @Erousek_Riky

    OdpovedaťOdstrániť
  78. KOMENTÁŘ #2 (BONUSOVÝ)
    Sleduji tě na všem.
    můj Facebook: Radka Ducháčková
    můj Youtube: Stacy Ses
    můj Twitter: @duch_r (Duch.Rad.)
    můj Google+: Stacy Ses
    Děkuji za GIVEWAY :) <3

    OdpovedaťOdstrániť
  79. KOMENTÁŘ #1
    Jako první bych určitě vytvořila fenku Mopse jménem Viky (stejně jako naše fenka Mopse v reálu :D). Byla by aktivní a hodná (nevím jaké tam jsou přesně vlastnosti, ale něco na tento způsob). Měla by modrý, krásný obojek, který nosívá ven, když jdeme na procházku v realitě. Jako další bych si určitě vytvořila fenku Bordeauxské dogy. Jmenovala by se Hope a měla by červený nebo tmavě hnědý obojek (opět jako v reálu naše fenka :D). Byla by aktivní a zlobivá. Oboum bych vytvořila jednu malinkou místnůstku, kde by měly všechno co potřebují (pelíšky, misky s jídlem a pitím, apod.) Vlastnila by je rodina milující zvířata a žena v té rodině by byla veterinářka :)
    Můj e-mail: raduskaduchackova@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  80. První bych si vytvořila Dalmatína (Zorro - pes) a tomu bych dala jako každodenní takový ten modrý "šátek" přes krk a na venčení modrý postroj :3

    luronka@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  81. Sára Mišíková26. novembra 2017 o 22:52

    Vytvorila by som si mojho psíka Australského Ovčiaka Artexe (farba - blue merle) sarinka.mysch@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  82. Nejdřív bych vytvořila, samozřejmě a ostatně jako všichni tady, svojí fenku Malého münsterlandského ohaře - ano, není to moc známé plemeno, i když mezi myslivci hodně oblíbené, ale doporučuje se kouknout na Google, protože je fakt krásný :D a ta moje holčička je fakt krasavica (taky je podle toho nafrněná). Jmenovala by se Feebee (ofišl nejm je Feebee z Dianina údolí). :D A to je asi vše

    ejnet.sulcova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  83. A sleduju na FB - jméno Aneta Šulcová

    ejnet.sulcova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  84. Určitě bych si vytvořil psa a to Border Kolii jsou to strašně krásní psi dal bych jí jméno Sophie..
    Miluju tyhle psi (:
    Můj gmail je deivid.croft@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  85. Začal jsem tě odebírat na YouTube jmenuji se tam Deivid Croft

    OdpovedaťOdstrániť
  86. Ahoj ako prvého domáceho miláčika by som si vytvorila psíka.Plemeno MOPS <3. vbrazinova@gmail.com Moje meno je Veronika Bražinová :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  87. Sledujem ťa na youtube, mam u teba aj odber a na facebooku. vbrazinova@gmail.com Moje meno je Veronika Bražinová

    OdpovedaťOdstrániť
  88. Ahoj :) Ještě jsme o tom doma nepřemýšleli, ale naše první zvířátko bude určitě kočka. Máme doma čtyři, takže bohatá inspirace. Co se mě týče, nejvíc se těším na to, až si vyrobím Willa Grahama a budu s ním hledat po městě ztracené pejsky, možná bude i veterina :D

    OdpovedaťOdstrániť
  89. Na youtube tě prozatím nesleduji, ale teď otevírám odkaz a zkusím se podívat ;)
    Kontaktovat mě můžeš na email: A.Vsetecková@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  90. Ahoj, já udělám pejska, takového toho domácího malého :) nikdy sem pejska neměl, tak ho budu mít aspoň ve hře :)
    email: tomvlados@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  91. sleduju tě na YT :)
    tomvlados1@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  92. Tak já vytvořím kočičku i pejska. Asi první tu kočičku. Kočička bude Ana a pes bude Roky :D imejl: jablecnamagda@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  93. youtube tam tě sleduju email: jablecnamagda@gmail.com

    jablecnamagda@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  94. Jako první si domu nastěhuju bulldoga, aby mi chránil mojí siminku :)
    nicolletecarova@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  95. koukám na tebe na G+ nicolletecarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  96. No bude to asi kocour co mi umřel asi dva roky zpátky :( Oggy anacechova@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  97. Jako první bych udělala určo kocoura Maxe. Kterého mám doma a snažila bych se co nejvíc napodobit realitě
    vikinovakova10@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  98. Youtube ❤ vikinovakova10@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  99. Vytvořila bych si jako prvního psa, nejlépe německého ovčáka, jakého kdysi míval děda. A pojmenovala bych ho Merlin.
    xxtinaas@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  100. 1 Komentář:
    udělám si jako první psa a pak hned kočku. Pejska budu mít na zahradě v boudě, bude to takový ten velký pes a kočku budu mít doma se simíkama
    ondrejmarek12s@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  101. Komentář 2:
    sleduju tě na YT
    ondrejmarek12s@gmail.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  102. Kdybych byla jedna z vyherkyn, nejspíše bych se podělila s mou mladší sestřenicí, která si pejsky a kočičky moc přeje. Ovšem si na to chce “vydělat” sama, za což ji hodně cením.
    Vím, že by jako první vytvořila pejska, nejspíš mopse, které je jeji nejoblibenější plemeno :) jmenoval by se Max.
    Pokud by to bylo na mne, určitě bych taky tvořila pejska :) bud buldočka, nebo vlčáka. Jméno bych volila Mandy. Už dlouho chci fenečku :)

    Email: valihavlova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  103. 1. Komentář: Jako prvního bych si vytvořila pejska corgiho, kterého si přeji přes 6 let. Když jsem ho viděla jako malá hned jsem si ho přála a proto by to byl určitě on. Pojmenovala bych ho Josh, jako zpěvák mé oblíbené kapely.
    2. Komentář: Sleduju tě na facebookové stránce.
    (Tereza Vitouchová)
    Email: tereza.vitouchova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  104. Jako prvního bych se pokusila vytvořit svého pejska Samíka. Je to černý labrador, je mu už skoro 8 a je to zlatíčko. Sice je to trochu lenoch a strašpytlík, ale je hrozně hodnej a neskutečně ho miluju❤
    Můj e-mail: a-mpytlikova@seznam.cz
    Facebook: Anička Pytlíková

    OdpovedaťOdstrániť
  105. Sleduju tě na facebooku i na youtube, na obojím jako Anička Pytlíková

    OdpovedaťOdstrániť
  106. Jako první bych si určitě vytvořila pejska - kokršpaněla Boba, který patřil mé babičce. Byl jen o měsíc starší, než já a vyrůstal se mnou. Moc jsem jej milovala❤️. Bohužel před 2 lety zemřel a zbyly nám po něm jen fotky. Věřím, že tohle by mohlo být takové propojení a mně by se po něm už tolik nestýskalo. Zároveň by to byl můj první dodatek k originálnímu The Sims 4, takže jsem z možné výhry absolutně nadšená a budu doufat!
    email: benackova.aneta.27@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  107. 2. Komentář (dodatečně xd)
    Sleduju tě na Facebooku. (Tereza Vitouchová) 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  108. Jako první bych si vytvořila sibiřskou kočku, protože je mám ráda a jmenovala by se Auryon :)

    email: kackasegy@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  109. Tohle je druhý komentář :) Sleduju tě na Facebooku a YouTube, na YouTube se jmenuju Kat The Simmer a na Facebooku Kateřina Segéňová

    email: kackasegy@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  110. Ahoj k tomu prvnímu, tak bych si vytvořil dvě perské kočičky :) karelsvoboda2001@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  111. Čučím na tebe na G+ a YouTube karelsvoboda2001@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  112. Čauky, vytvořím si jezevčíka. Vždycky jsem ho chtěla, tak aspoň ve hře ho budu mít :D
    hanakrolewska@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  113. a teď druhý komentář:
    Hanakrolewska@gmail.com sleduju tě na youtube

    OdpovedaťOdstrániť